с 800 до 2000
Де купувати меблі для кафе, ресторану або готелю

Здавалося б, що може бути простіше замовлення меблів? Визначено бюджет і є величезний вибір в магазинах і інтернет магазинах, варто тільки зробити дзвінок і кафе, бар, ресторан або готель обзаведуться розкішною обстановкою! Деякі ресторатори, скажуть, що краще бути в курсі модних тенденцій і поїхати за обстановкою в Мілан або Париж, але, ті хто набив шишки, тільки посміються над цим.

Естетика, комфорт і довговічність - три кити, три обов'язкові умови для хороших меблів. І якщо естетику і комфорт помічають відразу клієнти і реагують величиною чека, то довговічність і практичність в довготривалій перспективі може обійтися дуже дорого, якщо зробити неправильний вибір.

Вважається, що закордонне - краще, але меблі, які Вам сподобалися на виставці, не завжди розраховані на активну експлуатацію поза домом, і навіть якщо Вам пообіцяють гарантійне обслуговування, то скоріше за все воно виявиться фікцією, навряд чи Ваш стілець повезуть лагодити в передмісті Парижа. Невисока ціна - ще одна пастка для ресторатора, серце хоче завжди вірити в чудеса, але розум, то знає слово «собівартість» і якщо вона низька, то виникають питання до якості.

Швидко і якісно виконати велике замовлення може тільки фірма з достатніми виробничими потужностями, вони ж дозволять, якщо знадобиться, зробити швидке гарантійне обслуговування.

Час роботи компанії на ринку, наявність власного конструкторського бюро, дизайнерів, які можуть допомогти з розробкою інтер'єру, зонуванням та створенням оптимальної кількості посадочних місць, можливість виробництва меблів на замовлення, термін виконання, навіть те, чи власні фотографії на сайті компанії - все це допоможе вибрати надійного постачальника.

10 років роботи на ринку меблів, власне виробництво, строгий контроль якості виготовлення, велике портфоліо з виконаними проектами, робота з талановитими і затребуваними дизайнерами-архітекторами, гарантія на всі моделі і можливість зробити вироби по Вашому ескізу - все це робить PRADEX лідером, що визнають навіть конкуренти.

Ваш проект - це наша можливість створити щось нове!