с 800 до 2000
PRADEX™ Блог

З винаходом штучного ротанга в інтер'єри будинків, кафе, ресторанів і центрів відпочинку міцно увійшла плетені меблі.

Вироби з натурального ротанга не можуть конкурувати з техноротангу по ряду причин, головна з яких - практичність. Спеціальний догляд, необхідність берегти від вологи, перепадів температур, цвілі, грибка - все це буде супроводжувати Вас протягом усього терміну експлуатації, і, звичайно, краще їх не ставити на відкритих терасах або в саду. Через особливості виготовлення такі меблі рідко можна полагодити, на відміну від моделей з техноротанга.

Читати далі →

Кожен виробник меблів позиціонує свої вироби як довговічні, надійні і практичні, але ми підемо шляхом від зворотного - почнемо з практики і скористаємося чужим досвідом і набитими шишками. Хто висуває вимоги до обстановки жорсткіше, ніж ресторатори? Їх вибір економічно обгрунтований, їм і скористаємося для прикладу.

Читати далі →

Вироби з штучної ротанга - найпривабливіші в усьому світі з усього різноманіття, представленого на ринку меблів. Придбавши штучний ротанг, ви вже захищені від плісняви і грибка, які могли пошкодити натуральний матеріал, і, звичайно, він не прорастет, що може виникнути з звичайної лозою, бамбуком або ротанговою пальмою.

Читати далі →

З французької мови шезлонг (chaise longue) перекладається як довгий стілець і це, без сумніву, найпопулярніші в світі меблі для відпочинку. Історія шезлонгів бере початок ще в Стародавньому Єгипті. Єгипетські майстри робили перші моделі з пальмових гілок, мотузки і смужок шкіри. Пізніше стали використовувати дерево, інкрустоване слоновою кісткою. Читати далі →

Екологічна чиста і безпечна меблі це те, що ми хочемо бачити в своєму будинку і в місцях відпочинку. Що може бути екологічніше виробів з дерева і натуральних матеріалів: лози, бамбука, ротанга? Правильна відповідь: штучний ротанг, і ось чому:

Читати далі →

Здавалося б, що може бути простіше замовлення меблів? Визначено бюджет і є величезний вибір в магазинах і інтернет магазинах, варто тільки зробити дзвінок і кафе, бар, ресторан або готель обзаведуться розкішною обстановкою! Деякі ресторатори, скажуть, що краще бути в курсі модних тенденцій і поїхати за обстановкою в Мілан або Париж, але, набили шишки, тільки посміються над цим.

Читати далі →

Плетені меблі з штучного ротанга легко вписується в інтер'єр будь-якого стилю, але критерієм для вибору може стати не тільки форма дивана, крісла або стола. На екстер'єр вироби дуже впливає вид стрічки і якщо вузька, що імітує натуральний ротанг і лозу, буде хорошим вибором для багатьох класичних і ретро- інтер'єрів, то в сучасних напрямках доречно використовувати широку стрічку штучного ротанга.

Читати далі →

Ми часто робимо акцент на те, що каркаси меблів PRADEX сталеві або алюмінієві покриті порошковою фарбою. Чому це важливо, і які переваги це дає, ми розповімо в цьому огляді.

Читати далі →

З штучного ротанга є столи, стільці, крісла, дивани, шафи різних видів і кольорів, це новий, але набирає популярність тренд. Ви вже оцінили всю практичність і красу цього матеріалу і думаєте, що вас неможливо здивувати?

А як щодо балкона? Відкритий балкон, ажурно заплетений іншими сучасними матеріалами - таке теж буває!

Читати далі →