с 800 до 2000
Відмінність штучного ротанга від натурального

З винаходом штучного ротанга в інтер'єри будинків, кафе, ресторанів і центрів відпочинку міцно увійшла плетені меблі.

Вироби з натурального ротанга не можуть конкурувати з техноротангу по ряду причин, головна з яких - практичність. Спеціальний догляд, необхідність берегти від вологи, перепадів температур, цвілі, грибка - все це буде супроводжувати Вас протягом усього терміну експлуатації, і, звичайно, краще їх не ставити на відкритих терасах або в саду. Через особливості виготовлення такі меблі рідко можна полагодити, на відміну від моделей з техноротанга.


Еластичність штучного ротанга набагато вище, це дає більше простору для дизайнерських рішень. Форма ротангових стрічки може нагадувати прут або стрічку, а текстура - імітувати кору дерева або бути гладкою. Колір може бути будь-який, як однорідний, так і комбінований, що додає декоративності.

Комфорт досить важливий для корпусних меблів і, звичайно, крісло, яке буде приймати форму тіла - набагато зручніше, а для диванів і крісел з натурального ротанга обов'язково потрібні накидки і подушки.

Натуральний матеріал вимагає грамотної заготівлі та обробки сировини, акуратною транспортування, що позначається на кінцевій вартості, ціна на меблі з штучного ротанга більш доступна.

Сучасні форми меблів з техноротанга не прив'язані до одного стилю і знаходяться поза часом.